MLP Online PL

MLP - Wszystkie odcinki Online

Teraz jest 23 cze 2018, o 21:26


Strefa czasowa: UTC




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: WarZ
PostNapisane: 2 cze 2013, o 18:06 
Początkujący skryba
Początkujący skryba

Dołączył(a): 28 lut 2013, o 17:34
Posty: 32
Nick z youtube: xMARKOSxx
Płeć: Mężczyzna
Na poczatek: tak, wiem-byl juz temat z grami, ale to bardziej wezwanie. Niewazne, ze to tez dotyczy gry. Wezwanie to wezwanie.

Wiec:
Wzywam was do gry! Dostalem cynk od zioma, ze gre idzie kupic za 15$, a na dodatek telefonem. A poniewaz ja na tekefonie mam 300 zl a i tak ich nie zuzyje, kupuje. Tylko jedna sprawa: w takie gry samemu grac sie nie da, wiec z kim?

Wzywam wszystkich, ktorzy beda online dosc systematycznie. Zaczynaja sie wakacje, wiec nie bedzie z tym latwo. Wiadomo-kazdy gdzies wyjezdza. Ale sie dogadamy. Mowiac systematycznie mam na mysli o okreslonej porze, ktora domyslnie bedzie popoludnie okolo 14-15. Ale poniewaz sa wakacje, a na starcie wszyscy gry spragnieni, rozgrywki beda prowadzone takze w innych porach.

Lista wezwanych:
-Ja
-Ja
-Ja
-...

Wspominalem juz o sobie?:)


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2013, o 18:06 


Góra
  
 
 Tytuł: Re: WarZ
PostNapisane: 2 cze 2013, o 18:13 
Edytor
Edytor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2013, o 23:11
Posty: 370
Lokalizacja: Stargard Szczeciński
Nick z youtube: kuba567g
Płeć: Mężczyzna
Mamy grupkę z 8 osób czasem gramy, jak coś dogadam cię z nimi.

_________________
Obrazek


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: WarZ
PostNapisane: 2 cze 2013, o 18:21 
Początkujący skryba
Początkujący skryba

Dołączył(a): 28 lut 2013, o 17:34
Posty: 32
Nick z youtube: xMARKOSxx
Płeć: Mężczyzna
Dzieki. Podeslij na PW: nicki, kontakt, wiek, godziny online, krotka informacja. Jezeli wciagne jeszcze jednego zioma to kupie :)


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: WarZ
PostNapisane: 3 cze 2013, o 08:56 
Początkujący skryba
Początkujący skryba

Dołączył(a): 28 lut 2013, o 17:34
Posty: 32
Nick z youtube: xMARKOSxx
Płeć: Mężczyzna
Pojawil sie nowy problem, a mianowicie sprzet. Nie mam zbyt mocnego kompa. Jestem raczej konsolowcem.
Na canyourunit.com pokazalo, ze nie ruszy. Moj sprzet: 4gb ram, Intel core i3 4 rdzenie 2,3 (o to sie nie martwie) i karta graficzna ATI HD 5470 512mb - najslabsza czesc, oprocz karty moj pc jest w miare zjadliwy.
Myslalem nad wymiana, ale niezbyt mi sie to oplaca... 300 za 1 gb? Dla porownania dodam, ze DayZ na piracie i minimalnych ustawieniach jakos trybilo, ale nigdzie nie widze pirata WarZ. Gdyby byl, to bym sprawdzil. W wymaganiach jest 215mb dla Nvidi, ale nie wiem, czy ATI tez to dotyczy.


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: WarZ
PostNapisane: 3 cze 2013, o 16:09 
Początkujący skryba
Początkujący skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2013, o 16:17
Posty: 26
Nick z youtube: MultiDagos
Płeć: Mężczyzna
MarkosPL napisał(a):
Pojawil sie nowy problem, a mianowicie sprzet. Nie mam zbyt mocnego kompa. Jestem raczej konsolowcem.
Na canyourunit.com pokazalo, ze nie ruszy. Moj sprzet: 4gb ram, Intel core i3 4 rdzenie 2,3 (o to sie nie martwie) i karta graficzna ATI HD 5470 512mb - najslabsza czesc, oprocz karty moj pc jest w miare zjadliwy.

To nie komputer ale laptop (A to duża różnica) bodajże HP Pavilion DV3-4110EW na tej grafice to możesz pomarzyć o przyjemność gry na wysokich detalach.
Cytuj:
Myslalem nad wymiana, ale niezbyt mi sie to oplaca... 300 za 1 gb?

Tu zwiększenia pamięci nie podniesie wydajność, ważniejsze jest taktowanie i przepustowość magistrali w obecnej karcie którą masz jest strasznie wąska 64Bit najlepiej by było ją zmienić, ale wszystko zależy czy płyta główna, cała podstawa na to pozwoli. Najlepiej jak byś się udał do serwisu specjalizującym się w naprawie laptopów żeby określili jaki rodzaj karty posiadasz (Chodzi mi czy jest wlutowana w płytę główną czy łączona za pomocą styków-gniazda PRZYKŁAD)
Jak by była łączona to najlepiej i najtaniej było by kupić Kartę pokroju GTX280M (Na allegro za około 300zł)

Cytuj:
Na canyourunit.com pokazalo, ze nie ruszy.

Ta strona tylko wykorzystuje informację jakie część posiadasz, a nie wchodzi na specyfikację podzespołów, więc zazwyczaj oszukuje (Nie polecam korzystania z takich stron, gdyż miałem masę takich przykładów).

_________________
Obrazek
"Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza."
(Wilhelm Busch)


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: WarZ
PostNapisane: 3 cze 2013, o 16:17 
Początkujący skryba
Początkujący skryba

Dołączył(a): 28 lut 2013, o 17:34
Posty: 32
Nick z youtube: xMARKOSxx
Płeć: Mężczyzna
Karta nie jest wlutowana, a wymienic sie da. Moze byc nawet minimum detali, byle ruszylo. Lapka nie uzywam do grania w mocne gry. Wybieralem mocny procek pod programy, jakich uzywam w pracy, tj. Solid Edge, AutoCad. Kompa i tak niedlugo kupie nowego, a tego oddam tacie, ktory pracuje za granica. Teraz czekam, az znowu bedzie mozna kupic zwykla edycje - jakas awaria na stronie. Kumpla wciagnalem na 80%. Dzieki za rade z karta - jesli sie zdecyduje, wlasnie ta wybiore.

EDIT: Laptop to ASUS K52J. Tak na naklejce :) Ale ram mial dokladane - standardowo ma tylko 2 gb.


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: WarZ
PostNapisane: 3 cze 2013, o 18:57 
Początkujący skryba
Początkujący skryba
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2013, o 16:17
Posty: 26
Nick z youtube: MultiDagos
Płeć: Mężczyzna
Cytuj:
Kompa i tak niedlugo kupie nowego, a tego oddam tacie, ktory pracuje za granica.

Jak co to bij do mnie albo załóż temat na forum PC Foramt, też mnie tam znajdziesz ale pod innym nickiem.

Cytuj:
EDIT: Laptop to ASUS K52J. Tak na naklejce Ale ram mial dokladane - standardowo ma tylko 2 gb.

Akurat patrzyłem po specyfikacji i najbardziej mi ten HP pasował. A tu mówisz że 2 GB dodałeś.

_________________
Obrazek
"Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza."
(Wilhelm Busch)


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: WarZ
PostNapisane: 4 cze 2013, o 10:13 
Początkujący skryba
Początkujący skryba

Dołączył(a): 28 lut 2013, o 17:34
Posty: 32
Nick z youtube: xMARKOSxx
Płeć: Mężczyzna
Jeszcze jedno: wie ktos, co jest nie tak z tym kupnem? Czekam juz kilka dni i nic. Juz mysle, czy nie kupic drozszej wersji... Myslalem, ze to jakis problem ze strona, ale teraz mysle, ze moze sprzedawaja juz tylko edycje specjalna... Wiem, ze to troche nie realne. Nigdzie nie moge znalesc informacji na ten temat. I tak place z telefonu, gdzie mam prawie 300 cl na koncie, wiec jesli przyszloby dlugo czekac, to zaplace. Prosze o szybka odpowiedz - kumpel sie niecierpliwi i spada mu chec na kupno :)


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: WarZ
PostNapisane: 4 cze 2013, o 11:55 
Edytor
Edytor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2013, o 23:11
Posty: 370
Lokalizacja: Stargard Szczeciński
Nick z youtube: kuba567g
Płeć: Mężczyzna
Musisz kupić paysafecard bo inaczej się nie da w Polsce.

_________________
Obrazek


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: WarZ
PostNapisane: 4 cze 2013, o 12:40 
Początkujący skryba
Początkujący skryba

Dołączył(a): 28 lut 2013, o 17:34
Posty: 32
Nick z youtube: xMARKOSxx
Płeć: Mężczyzna
Teraz mi to mowisz? Sa tam przeciez platnosci SMS. Niedostepne w Polsce? Dlaczego? Pisalo w PLN...
Problem w tym, ze nie da sie kupic zwyklej wersji - https://account.playwarz.com/buy/buy.html .

EDIT: WTF?! W tej platnosci sms cos sie @!*/?*#, i cene pokazuje w rublach...

EDIT2: Platnosc nie przywrocona= daje sobie spokoj. Temat do zamkniecia, kasa poszla na The Last Of Us.


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2013, o 12:40 


Góra
  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Powered by Active24, phpBB © phpBB Group
Tłumaczenie phpBB3.PL